Wie zijn wij

Champions Gym  Boom is met hart en ziel opgezet. De aanwezige trainers zijn (voormalige) wedstrijdkampers en hebben een goede sporttechnische opleiding achter de rug met de sterke pedagogische vaardigheden. Van beginneling tot gevorderden, recreanten tot wedstrijdkampers, jeugd en volwassenen, mannen en vrouwen; aan iedereen wordt training gegeven.

Groepsfoto vechters

Kickboksen wordt onder de meisjes steeds populairder. Bij jongens is dit al langer een trend. Het geeft zelfvertrouwen, discipline en zelfbeheersing. Deze pedagogische elementen worden door ons verder opgebouwd door aandacht te hebben voor veiligheid, assertiviteit, integriteit en communicatie. De leden leren omgaan met emotie. Ook is wetenschappelijk bewezen dat kickboksen bevorderend werkt op gebied van: opbouw van conditie, de motoriek, verbeteren van oog- handcoördinatie. Kortom: belangrijke elementen die nodig zijn.

Buiten het beleven van sportplezier in de Gym, biedt Champions Gym  Boom ook plezante activiteiten die buiten de lessen plaatsvinden. Door de vriendschappelijke sfeer en lage drempel voel je je al heel snel thuis.
Voordat je een beslissing neemt, mag je 1 proefles gratis meedoen. Draag tijdens deze les losse, sportieve kleding. Ter plaatse mag je gebruik maken van clubmateriaal. Schoeisel is niet nodig: de lessen gaan door op blote voeten.