Ladies only

Vanaf 5 februari kan je elke dinsdag en donderdag bij Soldier Gym een ladies only Thai- & Kickbox les volgen

  • Dinsdag, Donderdag en Zondag 
  • van 19.00 uur tot 20.15 uur

5 Voordelen van Kickboxing-trainingen

Reduce Stress

Je kunt binnen enkele minuten na je kickboksroutine met hoge energie je weg trappen naar een stressvrije zone. De bewegingen in kickboxing dagen verschillende kernspiergroepen uit en geven je een totale lichaamstraining, snel.

Boost Confidence Levels

Volgens Dr. Rose Windale van Healthzine.org helpt kickboksen je endorfines vrij te maken die je humeur een boost zullen geven en je zullen helpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Endorfines zullen je ook enkele uren na de training gelukkiger en positiever laten voelen.

Burn Mega Calories

Muscle and Fitness Magazine meldt dat fitness kickboxing meer dan 800 calorieën per uur kan verbranden, en je zult je hele lichaam stimuleren terwijl je je metabolisme opvoert. Het is een krachtige cardioroutine die ideaal is om gewicht te verliezen en je snel in vorm te krijgen. (Bron: CKOKickboxing.com)

Ideal Cross-Training Workout

Als je al een aantal weken op de loopband bonst en een pauze nodig hebt van je gebruikelijke cardioprogramma, is kickboksen de perfecte cross-training workout. Je kunt wat gewichten toevoegen door polsgewichten of enkelgewichten te dragen, of gewoon een paar lichtgewicht bokshandschoenen aantrekken voor extra weerstand. Slechts een of twee routines per week kunnen u helpen om snel uit een sleur te komen.

Energy Boost

Als je de hele dag gebukt gaat onder een computer, dagen kickboksende workouts vele spiergroepen uit die niet genoeg aandacht krijgen gedurende de dag, en je begint je kern op te bouwen. Kernspieren rond uw buikwand zijn gericht op kickboksroutines omdat u uw taille en buikspieren moet gebruiken voor balans en om elke zorgvuldig gecoördineerde beweging uit te voeren.

Kickbox-workouts bieden verschillende voordelen voor lichaam en geest en zijn een uitstekende keuze om uit een sleur te komen. Of je nu een fitnessfanaat bent of net begint met een trainingsroutine, kickboksen kan je helpen je fitnessdoelen te bereiken.