Reglement

Inschrijvingen

Inschrijven kan op het begin van het seizoen op onze jaarlijkse inschrijvingsdag maar ook op elk gewenst moment tijdens het seizoen. U krijgt een informatieblad mee en een inschrijvingsformulier. Op het formulier is ruimte voorzien voor een klever van de mutualiteit. Hier mag u er één opplakken. Met de inschrijving bevestigt u dat u akkoord gaat met de clubregels!

Uitrusting

Om te kunnen thaiboksen is geen speciale kleding vereist. Een t-shirt en een korte broek, een legging of lange broek, wel raden we aan om 'kickboks' kledij aan te doen. Zorg ervoor dat u kleding draagt die de beenbeweging niet beperkt.

Stopzetting

Leden kunnen op elk gewenst moment hun lidmaatschap opzeggen, dit kan schriftelijk of mondeling. Het reeds betaalde lidgeld wordt niet terugbetaald. Uiteraard is het mogelijk om nadien terug in te schrijven . Als het huishoudelijk reglement niet wordt nageleefd, of wanneer er geen gevolg wordt gegeven aan mondelinge of schriftelijke verwittigingen/ waarschuwingen, kunnen wij het lidmaatschap eenzijdig opzeggen/ schorsen.

Verzekering

Het is voor iedereen VERPLICHT om een verzekering te nemen om deel te kunnen nemen aan de lessen. De toegang mag worden ontzegt indien er wordt geweigerd om een verzekering te nemen. Het jaarlijkse verzekeringsgeld wordt apart betaald, omdat deze losstaat van de maandelijkse contributie. Deze verzekering dekt de aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Het verzekeringsblad krijgt u van de trainer mee en laat u invullen door uw huisarts.

Beschermmiddelen die verplicht zijn om mee te nemen:


- Bandages om de binnenhand, duim en pols te verstevigen
- Mondstuk om de tanden en lippen te beschermen
- Bokshandschoenen
- Scheenbeschermers zorgen voor voorkomen van blessures aan onderbeen
- Tok/ kruisbeschermer zorgt voor bescherming van de schaamstreek